NOD 32 download
Moderátoři: Ryan, mozek007, Moderátoři
- PCMark
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
NOD 32 download
NOD 32 je kvalitní antivirový program od Slovenské společnosti Eset. NOD 32 získal již 45 ocenění VB100%. NOD32 je již vyvíjen skoro 20let. NOD 32 se vás snaží chránit před klasickými viry, reklamním adware, spyware, nebezpečnými rootkity, červy a phishing e-maily.
Můžete si vyzkoušet 30 denní verzi zdarma.
NOD 32 download (trial):
NOD 32 download
V současné době (kdy již freeware Active Virus Shield není dostupný) se dá o koupi licence pro NOD 32 uvažovat.
Jaké máte zkušenosti s komerčními AV? Já stále ještě používám roční licenci na Active Virus Shield - až mi vyprší, tak budu uvažovat, zda vůbec nějaký AV potřebuji.
Můžete si vyzkoušet 30 denní verzi zdarma.
NOD 32 download (trial):
NOD 32 download
V současné době (kdy již freeware Active Virus Shield není dostupný) se dá o koupi licence pro NOD 32 uvažovat.
Jaké máte zkušenosti s komerčními AV? Já stále ještě používám roční licenci na Active Virus Shield - až mi vyprší, tak budu uvažovat, zda vůbec nějaký AV potřebuji.
Naposledy upravil(a) PCMark dne pát pro 07, 2007 18:38, celkem upraveno 1 x.
Jsem zvědavý na čem mi to vaše tvrzení chcete dokázat... čekám na argumenty...
Já nepotřebuju něco dokazovat , měl sem oba dva antiviry a nod je prostě lepší, než sem nastavil Kasperského tak aby mohl stahovat a neblokoval mi stahováni a hry tak u noda nemusím nastavovat nic, navíc se mi zda, že má lepší detekci nod než Kaspersky. S tím nastavenim nevím jak to máš ty ale mě to docela štvalo. S nodem sem neměl nidky problémy ale s Kasperskym jo.
Nevidím vtom velký rozdíl akorát, že internet security má navíc ochranu proti spamu, hackrum a spywareru ( ta ochrana spyware je o ničem) a proti těm hackrum taky není nějak učinný. A Kaspersky anti. je klasický antivirus, který je zaměřen převážně na PC a ne na net.Ryan píše:Porovnáváte NOD32 a Kaspersky antivirus nebo NOD32 a Kaspersky Internet Security?
-
- Čestný člen
- Bydliště: tam kde je přístup k netu:-) / Českomoravská Vysočina
- Kontaktovat uživatele:
no právě potom tedy nechápu co porovnáváte... Kaspersky antivirus je na nastavení stejně složitý jako NOD32. zatímco KIS je složitější v tom, že integruje antispyware, proactive ochranu, ochranu pro elektronickou poštu, antispam, parental control a hlavně FIREWALL. Nic z toho NOD32 nemá, takže porovnáváte neporovnatelné a je chyba u vás, že v tom nevidíte velký rozdíl. Rozdíl v tom je a více než velký...
Re: NOD 32 download
No kámo s NODem32 nemáš problém protože ti nic nenajde odinstaluj ho nainstaluj Kasperskeho a ten ti hned něco najde protože NOD 32 je shit a to myslím i ten nový Smart Security měl jsem ho a sotva jsem ho odinstaloval a nainstaloval Kasperskeho našel mě dva trojáky.
tak to nevím, jaké teda máš zkušenosti s výrobky NOD, ale já ho používám už dlouho, a nemám s ním žádný problém. Všechny ostatní antiviry mi dělaly různé problémy a pořád nějaké viry přehlížely, ale NOD mi to nedělá.
-
- Uživatel
Zdravím
měl jsem trial verzi nodu, po vypršení jsem ho odinstaloval a potom mi přestal jet net. Píše to k jakékoliv síti: připojeno s omezeným přístupem. Ve správě počítače vidím, že je ke každému síťovému adaptéru nějaký Eset Personal Firewall Miniport a nepomáhá ani když je zakážu, odinstalovat nejdou. Ted jsem si noda stáhl znovu, ale porad to nejede. Mám vistu. Můžete někdo pomoct? Děkuju moc
měl jsem trial verzi nodu, po vypršení jsem ho odinstaloval a potom mi přestal jet net. Píše to k jakékoliv síti: připojeno s omezeným přístupem. Ve správě počítače vidím, že je ke každému síťovému adaptéru nějaký Eset Personal Firewall Miniport a nepomáhá ani když je zakážu, odinstalovat nejdou. Ted jsem si noda stáhl znovu, ale porad to nejede. Mám vistu. Můžete někdo pomoct? Děkuju moc