Problém při instalaci Win XP Pro
Moderátoři: ladarozan, Zdenek, Pockmat, Moderátoři
Problém při instalaci Win XP Pro
Postavil jsem si nový comp, MB: MSI K9N Ultra-2 F , 2x DDR2 667 512MB, HDD WD800JD Caviar SATA/150, 8MB cache a WD2500KS Caviar, Sapphire Radeon 1950Pro. Při instalaci z orig.CD Win XP Pro mi to při kopírování instalačních souborů opakovaně hlásí ,"Nelze zkopírovat soubor mdwmdmsp.dll opakujte klávesou ENTER nebo ukončete instalaci klávesou F3 atd." Odpojil jsem i druhou DVD Rom a ten druhý S-ATA a opakoval instal a vyhodilo mi to zase chybu,ale pro změnu to nemohlo zkopírovat jiný soubor. Opakoval jsem instalaci cca. 6x ,ale bez úspěchu z toho dvakrát to nemohlo zkopírovat výše zmíněnou dll. BIOS HDD normálně vidí a instalace bez problému probíhá až k tomu kopírování. Jinak DDR2 mám osazené slot1 a slot3,nemohl by být zakopaný pes tady? U DDR to makalo v pohodě.
Pzn.: Na tom disku byly předtím Win XP Home a bez problémů.
Pzn.: Na tom disku byly předtím Win XP Home a bez problémů.
- eXp10it
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
poskozene instalacni CD, poskozena mechanika, nebo chyba RAM.
prvni moznost overis na jinem pocitaci jednoduchym pokuse o zkopirovani celeho obsahu CD. druhou moznost vyloucis pouzitim k instalaci te druhe mechaniky o ktere si mluvil a na treti existuje napr. goldmemmory test
prvni moznost overis na jinem pocitaci jednoduchym pokuse o zkopirovani celeho obsahu CD. druhou moznost vyloucis pouzitim k instalaci te druhe mechaniky o ktere si mluvil a na treti existuje napr. goldmemmory test
ISAAC + Fortron blue storm 400W ATX12 2.0, AMD Athlon 64 X2 3800+ @ 2,6GHz (1,35V), DFI s.939 NF3 Ultra-DAGF, Kingston HyperX (HX3200AK2/1G) 2×512 MB DDR 400MHz K2-3-2-6-1 (2,6V) @ 400MHz 2-3-2-5-1 (2,7V), Sapphire ATI Radeon 9600 @ pro, SAMSUNG 200GB PATA 7200rpm + další spotřební harampádí
- eXp10it
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
samozrejme
ISAAC + Fortron blue storm 400W ATX12 2.0, AMD Athlon 64 X2 3800+ @ 2,6GHz (1,35V), DFI s.939 NF3 Ultra-DAGF, Kingston HyperX (HX3200AK2/1G) 2×512 MB DDR 400MHz K2-3-2-6-1 (2,6V) @ 400MHz 2-3-2-5-1 (2,7V), Sapphire ATI Radeon 9600 @ pro, SAMSUNG 200GB PATA 7200rpm + další spotřební harampádí
Tak že problém vyřešen a malý poznatek: Při instalaci Woken za použití základní desky MSI K9N Ultra-2F musí být DDR2 osazeny v režimu Sigle,ne Dual. Přehodil jsem to na sigle a v pohodě proběhla instalace. Jinak manual od MSI je velice strohý a řeší jen to ,kolik je tam slotů ,kolik mají pinů a jak se tam DDR vkládá jinak ani ťuk.
Mimochodem vyvstal problém nový a to ,že po instalaci jsem chtěl Wokna aktivovat po netu a system mi vesele oznámil,že podle jejich zjištění byly vyčerpány možnosti aktivace. To by mě zajímalo kde udělali soudruzi z Mrkvosoftu chybu.
Podotýkám ,že první aktivace proběhla při tzv. inovaci systému,kdy mi to rozhodilo veškerý sofware a polovina věcí přestala fungovat. Tohle byla druhá aktivace po instalaci na čistý HDD. Jak to sleduju tak Mrkvosoft se zřejmě svým licenčním ujednáním řídí jen když se to hodí
Mimochodem vyvstal problém nový a to ,že po instalaci jsem chtěl Wokna aktivovat po netu a system mi vesele oznámil,že podle jejich zjištění byly vyčerpány možnosti aktivace. To by mě zajímalo kde udělali soudruzi z Mrkvosoftu chybu.
Podotýkám ,že první aktivace proběhla při tzv. inovaci systému,kdy mi to rozhodilo veškerý sofware a polovina věcí přestala fungovat. Tohle byla druhá aktivace po instalaci na čistý HDD. Jak to sleduju tak Mrkvosoft se zřejmě svým licenčním ujednáním řídí jen když se to hodí

Re: Problém při instalaci Win XP Pro
Díky za tuto diskuzi.Taky jsem měl problém,ale u desky ASUS M2N-X PLUS. No že to bude problém s RAM-kou bych nevěřil.
Já jsem měl 2x 1Gb a ta jedna byla taky vadná.
Já jsem měl 2x 1Gb a ta jedna byla taky vadná.
Re: Problém při instalaci Win XP Pro
diky za tohle tema, instalacni program xp mi nebyl schopnej prekopirovat x% souboru, pritom CD bylo jak novy... po vymene mechanik, disků i kabelů sem uz premejslel jenom o nakym radici, problem byl ale v jedny ramce.