Nejvhodnejsi kombinace AV AS FW
Moderátoři: Ryan, mozek007, Moderátoři
Nejvhodnejsi kombinace AV AS FW
Zdravim vsechny. Po prečteni několika článků jsem se vás chtěl zeptat. Mam nainstalovanou trial vezri nodu + kerio 4 + ad aware s ad watchem a pluginy... Myslim si že je to celkem dobrá kombinace. Ale dočetli jsem se, že ad watch není až tak učinný a je prý dobré mít místo adw spyboot s spyware terminatorem... Chci tedy vedet jestli se to opravdu vyplati. Ad watch sleduje zmeni registru primo za chodu systemu. Ma spyboor nebo spyterminator neco podobneho? Jestě bych se chtěl zeptat jestli je nod trial stejne kvalitni jako avast nebo AOL sice jsem cetl ze AOL je momentalne nejlepsi freeware ale je opravdu naskok tak velky vyplati se kvuli tomu reinst vsechny AV AS diky za odpoved
PC: CPU - C2D E8200 (2,66Ghz @ 3,2Ghz) , GRAFIKA - X1950GT (500x1200 @ 600x1400Mhz), RAM - A-Data 2x1024MB 800Mhz Retail, ZÁKLAD - Gigabyte P35-DS3L, HDD - 80GB Seagate Barracuda 7200Rpm, ZDROJ - Fotrton BlueStorm 500W, CPU COOLER - CoolerMaster Elite 330, OS - Windows XP Pro SP2, MONITOR - LG flatron L1954TQ, MOUSE - A4Tech X-718BF, KEYBOARD - Chicony
- eXp10it
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz vidim takovehodle schizofrenika s tolika ochranama tak me uvazuju jestli nedoporucit koupi dalsiho PC, ktery by resil funkci FW a dalsich antiviru, spybotu a nevim co to jeste vsechno pouzivas 
...a ted vazne...prijde mi to jako sex pres dva-tri kondomy

ISAAC + Fortron blue storm 400W ATX12 2.0, AMD Athlon 64 X2 3800+ @ 2,6GHz (1,35V), DFI s.939 NF3 Ultra-DAGF, Kingston HyperX (HX3200AK2/1G) 2×512 MB DDR 400MHz K2-3-2-6-1 (2,6V) @ 400MHz 2-3-2-5-1 (2,7V), Sapphire ATI Radeon 9600 @ pro, SAMSUNG 200GB PATA 7200rpm + další spotřební harampádí
Není to už nemoc ?
ale ted Vážně, podle mě je to zbytečné zahlcování systému. ALe zapoměl jsi na antiphishingovou ochranu :-P

Věř tomu. mozek tě vidí; salek.info
Osobně používám (podle toho se nikdo nemusí řídit, je to jen pro zajímavost) pouze Firewall a ještě sedím za HW firewallem. Toť vše. Na viy stačí záplatovat systém a neotvírat odkazy v ICQ a soubory typu pics.jpg.exe. Na spyware platí vesměs to samé, neinstalovat kdejakej program nebo hru, jen ověřené firmy. A proč používám firewall? Proti hackerům. Z těch jde největší respekt, díky firewallu mám přehled, který program posílá data ven a jaké jsou příchozí spojení, odchozí spojení. HW firewall jen pro pocit a proti DOS útokům
tak tohle jsi opravdu nepochopil... ty antiviry ktery mam naohre a to dalsi sem pouzival postupne behem asi 6 let !!! ted pouzivam jen nod + adaware + kerio! ptal sem se jestli ma cenu teda menit ad aware za spybot nebo ne...eXp10it píše:Kdyz vidim takovehodle schizofrenika s tolika ochranama tak me uvazuju jestli nedoporucit koupi dalsiho PC, ktery by resil funkci FW a dalsich antiviru, spybotu a nevim co to jeste vsechno pouzivas
PC: CPU - C2D E8200 (2,66Ghz @ 3,2Ghz) , GRAFIKA - X1950GT (500x1200 @ 600x1400Mhz), RAM - A-Data 2x1024MB 800Mhz Retail, ZÁKLAD - Gigabyte P35-DS3L, HDD - 80GB Seagate Barracuda 7200Rpm, ZDROJ - Fotrton BlueStorm 500W, CPU COOLER - CoolerMaster Elite 330, OS - Windows XP Pro SP2, MONITOR - LG flatron L1954TQ, MOUSE - A4Tech X-718BF, KEYBOARD - Chicony
- PCMark
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
tady si můžeš přečíst test antispywaru od maestra:
http://www.xmaestro.com/view.php?cisloclanku=2006040008
Jj tohle jsem cetl pisou tam ze spyboot je dobrej v kombinaci se spyterminatorem ale asi zabira vic pameti ne?PCMark píše:tady si můžeš přečíst test antispywaru od maestra:
Podle mě je mít zbytečný nechávat spyboot v ramce. Stačí ho jednou za čas pustit a nechat si otestovat systém. Ale mít ho puštěný realtime je blbost.Jacques píše:Jj tohle jsem cetl pisou tam ze spyboot je dobrej v kombinaci se spyterminatorem ale asi zabira vic pameti ne?PCMark píše:tady si můžeš přečíst test antispywaru od maestra:
a spyterminator? ten je taky zbytecnej v realtime pokud tedy vubec tak bezi... ja mam v realu jen adwatch (z antispyware)mozek007 píše:Podle mě je mít zbytečný nechávat spyboot v ramce. Stačí ho jednou za čas pustit a nechat si otestovat systém. Ale mít ho puštěný realtime je blbost.Jacques píše:Jj tohle jsem cetl pisou tam ze spyboot je dobrej v kombinaci se spyterminatorem ale asi zabira vic pameti ne?PCMark píše:tady si můžeš přečíst test antispywaru od maestra:
- StenCZ
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
stejne to hrozne prehanis, ja vim ze chces mit bezpecny pocitac ale spis mi to pripada jakobys mel stihomam nebo co
ja mam kerio firewall, a tak jednou za tyden nebo dva spustim adaware a spybot search and destroy a toho terminatora, udelam test a jsem v pohode. nikdy jsem nemel nejaky vetsi problemy 

Všechny anti spyware jsou zbytečný v paměti. Jenom to zasírá kompa. Stačí občas testnout celej komp.
ok lidi ja se jen ptal zas lepsi kdyz sem v bezpeci nez kdybych toho mel v kompu hafo... diky za odpovedimozek007 píše:Všechny anti spyware jsou zbytečný v paměti. Jenom to zasírá kompa. Stačí občas testnout celej komp.
No nad tym uvazujem , ze dam na notebak , kedze ten je mobilny. Zatial , som ovsem nemal problem , myslim , ze len 3x sa mi pokusil daky dobrak zahltit router , restart a fical som dalej.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
-
- Čestný člen
- Bydliště: tam kde je přístup k netu:-) / Českomoravská Vysočina
- Kontaktovat uživatele:
Osvědčené kombinace zabezpečení z freeware programů (pořadí : antivir, firewall, antispyware) :
Avast + Kerio + Spybot
Avira + Zone Alarm + Spyware Terminator
AVS + Comodo + Spybot
můžete mezi sebou jednotlivé konfigurace prolínat, ale vždy platí : pouze jeden aktivní rezidentní štít u antiviru a antispyware + jeden firewall
Avast + Kerio + Spybot
Avira + Zone Alarm + Spyware Terminator
AVS + Comodo + Spybot
můžete mezi sebou jednotlivé konfigurace prolínat, ale vždy platí : pouze jeden aktivní rezidentní štít u antiviru a antispyware + jeden firewall
-
- Čestný člen
- Bydliště: tam kde je přístup k netu:-) / Českomoravská Vysočina
- Kontaktovat uživatele:
Jistě že ano... Přece jen žádný antivir neřeší spyware důsledně a tak mu toho více než dost unikne... Od toho je tu realtime štít u antispyware... Ostatně i algoritmy detekce jsou trochu jiné než u detekce virů (alespoň u některých druhů spyware)... Takže určitě doporučuji...PCMark píše:je dobré vůbec u antispywaru používat real time ochranu?