Download | Programy

Zakladní deska pod AMD X2

Diskuze o základních deskách, nastavení biosu, flashování biosu apod.

Moderátoři: Awast, Moderátoři

Rezen

Zakladní deska pod AMD X2

Příspěvek od Rezen »

Zajimalo by mě, co by jste použili za desku pro AMD X2. Hodlam si nejakou takovou sestavu pořídit, uvažuji zatim "jen" o 4200+. . . Koukal jsem na MSI K9N Premium, ale o te toho moc pekneho nenapsali. Nevite o necem treba od ASUSu nebo DFI? popř. jiných firem?? Moc by mi to pomohlo!! Díky. . . .
xmickey
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xmickey »

To je pěkné ale do jakého socketu ten procesor máš ? Taktovat se bude ? Jaký je zbytek sestavy ?
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Zakladní deska pod AMD X2

Příspěvek od Jackal »

Rezen píše:Zajimalo by mě, co by jste použili za desku pro AMD X2. Hodlam si nejakou takovou sestavu pořídit, uvažuji zatim "jen" o 4200+. . . Koukal jsem na MSI K9N Premium, ale o te toho moc pekneho nenapsali. Nevite o necem treba od ASUSu nebo DFI? popř. jiných firem?? Moc by mi to pomohlo!! Díky. . . .
Já koupil Asus M2N-E nForce 570 Ultra a jsem spokojenej, žádné problémy. ;)
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Rezen

ad AMD X2

Příspěvek od Rezen »

AMD Athlon64 X2 Dual Core 4200+ Processor Energy Efficient 65W socket AM2 bych chtel pouzit. A dale bych snad jeste byl rad, abych pouzil ATI grafiku, nekdy v budoucnu snad Crossfire. . . . pretaktovavat NEBUDU. . .
xmickey
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xmickey »

Rezen

to xmickey

Příspěvek od Rezen »

Jednak na tom budu pracovat (DTP. . . .grafika), jednak mam objednanou hru Supreme Commander, kde je proste vicejadrovy proc nutnosti. Cili ma lehce obstarozni sestava Athlon 2800+ sice zatim staci, ale. . . . takze jdu cestou upgrade, RAM 2Gb, grafika ATI 1650 XT (moc se mi libi MSI, kde je pasiv chlazeni) a AMD Athlon64 X2 4200+ EE, ktery pro mojepozadavky bohate staci a ma solidni vykon na cenu, za kterou se da poridit. Holt mam psychicky blok co se tyce Intellu. . . . . A chybi mi rozhled ohledne zakladnich desek. . . .
Odpovědět