Tak s tím di do p... protože wmp je nejlepší. Doporučuju wmp12White wolf píše:Doporučuji nepoužívat WMP a máte po problémech
Ale je to asi věc názoru
Windows Media Player 11 CZ download
Moderátor: Moderátoři
-
- Uživatel
Re: Doporučuji nepoužívat WMP a máte po problémech :lol:
Re: Windows Media Player 11 CZ download
Chci odstranit MWP z mých W7, nechápu proč tam takový bordel do toho systému dávají implicitně...pak to nejde odstranit a jen to buzeruje uživatele
- Camazoo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak si ho nevšímej a používej něco jiného
navíc, WMP je díky možnostem katalogizace, synchronizace, integrace do W7 atp. hodně dobrý přehrávač pro audio.
navíc, WMP je díky možnostem katalogizace, synchronizace, integrace do W7 atp. hodně dobrý přehrávač pro audio.
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *
Mám winamp a díky WMP mi nabizi u nekterych MP3 souboru prehravani ve WMP a tohle svinsvo ja nechci pouzivat...
- Camazoo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ovládací panely\Programy\Výchozí programy\Nastavení výchozích programů\Nastavení přidružení programů\
zrušit u WMP všechny zatržítka.. pro jistotu pravý klik na audiosobory co chceš přehrát a "otevřít v programu > zvolit výchozí program"
nicméně, svinstvem bych spíš označil Winamp, ale tak záleží na osobních preferencích..
zrušit u WMP všechny zatržítka.. pro jistotu pravý klik na audiosobory co chceš přehrát a "otevřít v programu > zvolit výchozí program"
nicméně, svinstvem bych spíš označil Winamp, ale tak záleží na osobních preferencích..
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *
Čus, nejde mi rozběhnout rádio na stránkách radiogold.cz a vlevo poslouchej živě. Po kliknutí vyskočí hláška "Program Windows Media Player nemůže přehrát soubor, protože zadaný protokol není podporován. Pokud jste v dialogovém okně Otevřít adresu URL zadali adresu URL, zkuste použít jiný transportní protokol (například http: nebo rtsp:)." Mám windowsy 7 a WMP 12. Poradíte mi někdo co s tím? Díky