hmm... Stereomud zní vážně dobře skoro jak Disturbed! je to "nu Metal" takže muj TIP ... ještě si poslechněte Fuel, Sether, Revis, Boysetsfire... něco mají taky dobré... Metal!!! Rock!!! 4ever!!!
Překvapuje mě, že se tady neobjevily kapely jako AC/DC, Rolling Stones . . . Jinak se mi ještě líbí AFI, The Used, Evaline, Lostprophets, Nightwish . . .
kua hosi co to poslouchate:D...proste klasika Blink 182 a simple plan!! muzika skvela, samozrejme ale mim nej sou dramce, a jedna malickost:)...I HATE DISCO!
Ja rock mám mrtě rád,poslouchám snad každý rock hard rock:AC/DC,Lordi punk rock:Billy Tallent,Vypsaná fixa,Visací zámek,yellowcard art rock:třeba Linkink park moje nejoblibenější kapela alternative rock::těch je comedy rock:Tanecious D,Morčata na útěku
a všechen rock můžu i pop rock i čistý rock
Linkink park best,The offspring,Nickelback,Kiling Joke,Yellowcard,Fall out boy,Wolfmother,wohnout,vypsaná fixa,redhot chilli papers,radiohead,scooter prostě toho rocku je mrtě
A taky i nějaky trochu starší český rock který moc lidí neposlouchá jako např.Kábat,Chinaski,Divokej Bill
a metal taky zobžnuju:
Iron Maiden,Metallica,Lordi,Nightwish,KoRn,P.O.D,System of a down,Raimstein,Rob Zombie,Slipknot,Slayer,Bulet for my Valentine,Manowar,HammerFall,Apocalyptica