čaute,,
Koupil jsem novej kompl i s originálníma vistama.
Ale při nabootování z DVD-ROM my naběhne začínající obrázek..takovej ten zelenej pak dlouho trvá než se spustí kolonka nainstalovat.(ˇˇslo to jen poprvé a teďka to tam už ani nenajede).
když jsem dal nainstalovat..a před tím sem dal čstina,... tak to psalo prosím čekejte.. asi po 5 minutách my to napsal tabulku.. nainstalovat ovladač DVD....
To jjsem nepochopil co to chce..
a nevim co ted....
moje sestava
core 2 duo 3,00GHz
nVidia 8800GT
Geil DDR2 1*2GB 800Mhz
Segate barracuda 500GB
DVD LG SATA
Zdravím kolego, dneska jsem instaloval vistu na notebook, už si to teda moc nepamatuju, ale stalo se mi tam něco podobného... tak jsem tam jednoduše hodil disk s ovladači k počítači a zkoušel se pohrabat v nich, ovšem nic z toho nebylo, nakonec byl problém v tom, že vista chtěla nejdřív naformátovat disk, než se na něj nainstaluje, není to v tom? Je tam na to naformátování jednoduché tlačítko někde při instalaci.
ahoj vespolek! mám podobný problém, nejdou mi nainstalovati Widle (Win Vista Home Premium) ze zálohy na dvou DVD, nebotˇ jsem zformátoval na notebooku Acer Aspire obě hard diskové jednotky C: (125GB) a D: (125GB) při instalaci Linuxu - Mandriva, jenž je mnohem rychlejší nežli Vista které i přes rozšíření operační paměti notebooku na 3GB byly v porovnání s Linuxem stále mnohem pomalejší a zabírají i více kapacity na disku. Ale tedˇ mám problém se znovuinstalací Widlí, nebotˇ notebook je v záruce a při případné záruční opravě by byl problém že jsem vymazal původní operační systém Windows jež každý výrobce, cpe do většiny pičítačů.
Podám zprávu o víkendu, jak jsem se znovuinstalací Vist pokročil.
V každém případě to chce nejprve zformátovati HDD a pak nainstalovati Widle a poté Linuxovou aplikaci.
kontakt: petrjarkovsky@email.cz
Anonymous píše:čaute,,
Koupil jsem novej kompl i s originálníma vistama.
Ale při nabootování z DVD-ROM my naběhne začínající obrázek..takovej ten zelenej pak dlouho trvá než se spustí kolonka nainstalovat.(ˇˇslo to jen poprvé a teďka to tam už ani nenajede).
když jsem dal nainstalovat..a před tím sem dal čstina,... tak to psalo prosím čekejte.. asi po 5 minutách my to napsal tabulku.. nainstalovat ovladač DVD....
To jjsem nepochopil co to chce..
a nevim co ted....
moje sestava
core 2 duo 3,00GHz
nVidia 8800GT
Geil DDR2 1*2GB 800Mhz
Segate barracuda 500GB
DVD LG SATA
Můj tip je na povolenou disketovou jednotku v BIOSu, i když tam není. Zakázat. Zkusil bych live CD Linuxu vymazat oddíly a nechat to Windows rozdělit a naformátovat načisto. Když už Linux CD, tak bych nechal projet i MemTest - značkové RAM paradoxně mají víc problémů.