Uvažuji o SUSE Linux nebo Ubuntu, ale je tu problém... Jsem (závislák xD) velmi častý hráč World of Warcraft, ale nevím, jestli mi půjde pod Linuxem. No a přepínat počítač mezi Linuxem a Windowsama se mi taky zrovna dvakrát nechce.
No a druhá věc: Když si nainstaluji třeba SUSE Linux 10.1 (je tady na fóru link) ale již je verze 10.3, nabídne mi OS update?
Linux a hry
Moderátoři: ladarozan, Zdenek, Pockmat, Moderátoři
Linux a hry
Lepší je shořet, než pomalu vyhasnout.
Kurt Cobain
Proud WoW Player
Kurt Cobain
Proud WoW Player
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Linux a hry
Pokud dobre vim tak WOW jde hrat pres wine.Pokud ne pak lze hrat pres Cedegu.SuSe Linux radsi stahni 10.3.Aktualizovat to asi nepujde protoze Suse 10.3 ma jadro 2.6 a suse 10.1 ma tusim ze jadro 2.4 . Jinak ja bych doporucil OpenSuse 10.3ReveanCZe píše:Uvažuji o SUSE Linux nebo Ubuntu, ale je tu problém... Jsem (závislák xD) velmi častý hráč World of Warcraft, ale nevím, jestli mi půjde pod Linuxem. No a přepínat počítač mezi Linuxem a Windowsama se mi taky zrovna dvakrát nechce.
No a druhá věc: Když si nainstaluji třeba SUSE Linux 10.1 (je tady na fóru link) ale již je verze 10.3, nabídne mi OS update?

Nevim, jaky jsi znalec linuxu, ale pokud v nem budes poprve, durazne bych doporucil Ubuntu. Je to system delany pro prechod Windows-Linux.
To vse doplnene naprosto vybornou podporou, ochotnou komunitou apod. Her pro Linux neni malo, viz treba http://wiki.ubuntu.cz/Hry
Jinak neni problem nainstalovat miltiboot - budes mit na disku Win i Linux.
To vse doplnene naprosto vybornou podporou, ochotnou komunitou apod. Her pro Linux neni malo, viz treba http://wiki.ubuntu.cz/Hry
Jinak neni problem nainstalovat miltiboot - budes mit na disku Win i Linux.
Hojte
HOjte (právě přecházím z Win > Linux tak zatim moc nevim)
funguje akcelerace s ATi 1950GT pod Linuxem (Ubuntu konkrétně).Dival sem se na ovladače a ty podporujou 1900 serries tak nevim jestli se do toho počítá i 1950...
Jednou uz mi linuxy spadly a tak kde je neco jako "Obnova systému"
Docela sem byl v soku
funguje akcelerace s ATi 1950GT pod Linuxem (Ubuntu konkrétně).Dival sem se na ovladače a ty podporujou 1900 serries tak nevim jestli se do toho počítá i 1950...
Jednou uz mi linuxy spadly a tak kde je neco jako "Obnova systému"

Docela sem byl v soku
MSI K9NGM (s.AM2),AMD Athlon 3500+ 2.2Ghz,2x1GB Geil DDRII 800Mhz cl4,Sapphire ATi Radeon 1950gt 500/600@627/715,hdd 250GB SATAII
EPICA is best:)
EPICA is best:)