njn kazdy ma jina ouska
ja jsem si jednu dobu vybiral mezi temito sluchatky a kossy... fakt nesly. kdyz sem chtel poradny basy tak jsem si koupil koss the plug - super do metra, clovek neslysi nic nez muziku. PX200 maj jemny basy (doladi se ekvalizerem) ale uzasny stredy. tam se na ne kossy fakt nemuzou hrabat..
Historie
Poprvé se objevil tento model přenosných stereo sluchátek v roce 1984. Stanovily výkon a komfort osobního poslechu hudby na celém světě. V průběhu roků přinesly Porta Pro mnoho radosti svým uživatelům a nadšencům, pro které jsme uchovali originální (patentem chráněný) design, který z nich vytvořil ve světě nezaměnitelnou ikonu přenosné hudby. Dnes jsou sluchátka volbou pro vybrané posluchače. Jsou určené pro ty s čistým hudebním sluchem a dodnes jsou nežádanějším obchodním artiklem společnosti KOSS.
Tato sluchátka mají skvělou doživotní záruku...
Příklad: Sluchátka máte pátým rokem, kabel již značně poškozen, molitanové návleky prodřené a ještě si na ně omylem sednete... a ony prasknou. Pošlete sluchátka do servisního střediska firmy KOSS, kde dojde k výměně molitanů, kabelu a prasklé části. Za tento servis zaplatíte paušální částku 300,-Kč. Popř. pokud jste registrovanými zákazníky 50,-Kč. V případě, že Doživotní záruka bude uplatňována na typ Zařízení, které již není v prodeji a nelze jej opravit, bude Vám Zařízení vyměněno za podobný typ ve stejné cenové relaci. Za nějakou dobu si můžete vše zopakovat.
Tato sluchátka mám už 4 roky a jsou opravdu super. Kromě toho mám i The Plug a Pro 4 AAT (ta mají o něco slabší basy). Komukoliv je doporučuju. Až na neslyšící, samozřejmě.
Mitus Kossek je zbytecne precenovan dejmetomu zvuk Plugu mne vubec neoslovil taky proc kdyz uz se k nam dovazel pecky od Shure ... Sam mam porty nakejch 8-9 let zvuk neni spatnej exualizer nastavenej na flat/normal jinak je to zbytecne prebasovany konstrukcne sou dobre provedeny ... ale hlavni "legendarnost" Kossek tkvi v jejich dozivotni zaruce a faktu ze diky Portam sou "in" ikdyz nezapomenu na hlasky kamaradu pred onema 8-9 lety (tenkrat stali nakejch 2700,-) to sis koupil u vietnamcu ? ;o))))- jinak co do zvuku sou Kossy "precenovany" vseobecne se vi ze zvukove na tom az tak dobre nejsou produkty znacek Sennheiser, AKG, Audio-Technica nebo Beyerdynamic sou trochu nekde jinde ale tak to je krapet o necem jinem pro mne osobne stejne nakonec vitezi Koss ale ne kuli zvuku ale kuli dozivotni zaruce ;o)- kdybych resil co do zvuku tak mam sebou na cesty SENNHEISER HD 25 ale s takovouhle max "upgraduju" na Koss UR/40 ;o))))-
jinak boze kekupujte sluchatka v tehle uchylnejch shopech kdyz uz tak na http://www.sluchatka.net/ ;o)-
ja si koupil KOSS UR/29 na doporuceni testu z http://www.zive.cz
precet sem si i nezavisle recenze a lidi rikali ze sou s nimi spokojeni.
Koupil sem si je primo od ceskeho distributora KOSS a to eurostrar a sem s nima fakt spokojeny.
MSI K9NGM (s.AM2),AMD Athlon 3500+ 2.2Ghz,2x1GB Geil DDRII 800Mhz cl4,Sapphire ATi Radeon 1950gt 500/600@627/715,hdd 250GB SATAII
EPICA is best:)
Zdravim vsechny Kossare Very Happy Mam problem Sad Potrebuju radu nejakeho dobreho clovicka... Su bud uplnej amater nebo retardovanej.. Poskodil sem si kabel (spatnej kontakt) sluchtko chvilku hraje chvilku ne.. kazdy to podle me zna z vlastni zkusenosti Smile Potrebuju porad na jakou adresu a jak je na reklamaci poslat.. Sluchatka dam do ??krabice?? nebo do ceho? k tomu prihodim to cislo ktery me vygenerovali na dozivotnizaruka.cz hodim jim tam 50kc a odeslu to na adresu? Prominte mi za prachubohy dotazy ale nevim si rady Sad Potreboval bych presny priklad jak a kam sluchtka poslat.... dekuji moc a tesim se na odpoved... P.S. - mam o ne strach Very Happy