Jak travite svuj volny cas krome sezeni u pocitace???
treba ja uz se par let venuju atletice, coz zname 5x tydne trenink, pres sezonu skoro kazdej vikend zavody, spoustu driny a z toho vseho mam akorat dobrej pocit
no a jinak takova ta klasika jako koupak, hospoda, fotbal atd...
:D když má někdo hodně času. Mno já ho taky moc nemám jsem na střední a protože jsem udělal průser za kterej mě mohli vyhodit a nakonec nevyhodili musim se učit jak magor, aby si to ještě nerozmysleli Z češtiny si tam z nás dělá čtecí stroje, třeba máme přes víkend přečíst 5 bájí od petišky a udělat obsach z nich s minimálním rozsahem 30 stránek A4. Sem dva dny nedělal nic jinýho než báje Njn přechod ze základky kde jsem celou 9. třídu nic nedělal a stejně jsem měl vyznamenání je těžkej.
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E Phone: N900 Maemo 5
mno já taky trávím svůj čas u PC než v učení:D... sice to asi potřebuju jako sůl, ale samy znáte..jo zahraju si hodku a du treba ven nebo se ucit..a vono prd..rikate si ze tu sedite chvili a tri hodky v cudu..takze nema smysl neka chodit..krome me obvykle soboty.. v 6 vecer zaciname a kolem 7 rano chodim spat..takhle kazdou sobotu..jinak opravdu nic nedelam nez sem doma..muj konicke je vlastne PC