Jelikož se mi líbí modrá nejdříve sem myslel že si plechy hezky nastříkám modře. Ale není to fádní a obyčejné?? Proto jsem se rozhodl pro originální modrou plyš. na webovém obchodě jsem koupil nějaký fany, antivibrační podložky a nějaký neony. Dbal jsem při úpravách hlavně na "nehlučný" chod. Proto jsou všechny fany přidělané přes silikonové podložky a všechny přidané větráky se dají nezávysle na sobě vypínat. HDD je jen přilepená přes dvě vrstvy staré duše do motorky jsou tím minimalizované přenosy vybrací do kostry. Dalé je vysavač na procesorovém BOXu regulovaný přes potenciometr. Na 120mm větrák ve zdroji přidělán další 80mm větrák který mu dokáže snížit otáčky o 40%. Protože mi chvíli před začátkem modování odešla do věčných lovišt moje stará DVD mechanika vykostil jsem jí a udělal z ní chlupatej, červeně nasvícenej šuplík.

Jako další jsem nasvítil vnitřek druhé DVD mechaniky modréma LED diodama

Další bylo vyříznutí okna do boku casu které se nakonec zasklilo 2mm plexi. To byla taky sranda naměřit a pak hezky vyříznout otvor, aby nebyly hrany vlnkované.

Aby vnitřek casu ladil s plyší zvenku nastříkal jsem celou kostru modrou barvou. S tim jsem si dal práci protože vím jak odbyté stříkání na kovu drží. Stříkal jsem postupně 2x základovku 3x modrou a 4x bezbarvý lak. Všechny barvy jsou pod vodou přebroušeny asi 500 šmirglem.

Jako předposlední jsem polepil počítač již zmíněnou plyší. To bylo pro mě jako kluka kterej si rozumí s vrtačkou pájkou atd. strašný. By jste my nevěřili jak je těžké ustřihnout látku rovně. Poslední bylo poskládat počítač do finální podoby a pohrát si s drátama a elektronikou. Všechno správně spájet a uložit tak aby žádné zbytečné dráty nebyly vidět. pro tento účel padnul 3 slot pro mechaniku. Jsou do ní přivedené 2 molex čtyřpiny (vyrobené ze SATA napájení a napájení pro FDD mechaniku) kde jsou ještě rozdvojeny a z nich je nepájeno vše přidané. Vše se povedlo podle mě na jedničku, no porovnejte sami. Jo a omlouvám se za příadné gramatické a slohové chyby.