Proste to muzu vysvetlovat dokola ze office neni soucasti windows, ale je to marne :oD
Ve Windows není Word a Excel??
Moderátor: Moderátoři
- maestro
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Ve Windows není Word a Excel??
Taky se vam stava ze nekomu prodace pocitac s windows a pak se lidi divi ze tam nemuzou najit word a ani excel? 
Proste to muzu vysvetlovat dokola ze office neni soucasti windows, ale je to marne :oD
Skor opak , dotycny chce kupit word a excel a ked mu chcem objednat Ms Office cely balik , tak povie , ze to nepotrebuje , ze to nepozna. Su rozne bizarnosti. 
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
To vypadá jako narážka na nás chlapy?Kacenka píše:U nás v práci jsmě měli kluka (!!) který ...
Věř tomu. mozek tě vidí; salek.info
Kacenka píše:U nás v práci jsmě měli kluka (!!) který si myslel, že internet je jen homepage Seznamu. Měli byste vidět jeho obličej, když mu tak kdosi naťukal jinou adresu
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
- Fox
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
taky si rikam.... aspon ze tam je poznamkovej blokJackal píše:Ve Windows není Word a Excel?? Sakra, tak na co jsem ten Windows tedy koupil !!??![]()
Gigabyte-P965 DS4+Core2Duo E6600 2,4ghz@3,1ghz+2x1GB GEIL 800@875mhz dual channel+Asus 8800GTS 640MB DDR3+WD400GB+Maxtor200GB+zdroj Fortron 500WPNX+skrin Thermaltake Swing+notebook MSI GX610PX.
- Jackal
- Zkušený uživatel

- Kontaktovat uživatele:
To mě nenapadlo, ano je tam aspoň poznámkovej blok a já už myslel, že jsem vyhodil peníze do větru.Fox píše:taky si rikam.... aspon ze tam je poznamkovej blokJackal píše:Ve Windows není Word a Excel?? Sakra, tak na co jsem ten Windows tedy koupil !!??![]()
Děláme si srandu, ale opravdu se najdou jedinci, co jsou v tomto směru mimo, ale každej se učíme.
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus