Call of Duty multiplayer problem
Moderátor: Moderátoři
-
- Uživatel
Call of Duty multiplayer problem
jde mi připojit se na na jediný server 87.106.210.231:28960 u ostatníh se to buď nepřipojí, nebo častěji při připojování spadne celé cod4 a zůstane mi jen na liště napsáno error. mám neoriginal hru, používám patch 1.7. nevim co s tim. Když tak tu je můj meil petr.hracki@seznam.cz díky moc
Re: Call of Duty multiplayer problem
Zkus hru odinstalovat a nainstalovat znovu,pokud ani to nepomůže tak to bude tím že to máš nelegální.
Vyznám se v:software,hry,IT apod.
Nevyznám se v:PC-tuningu,Hardwaru
Zdání klame jsem mužského pohlaví
http://myhry.cz.tl
Šli dva, a ten třetí povídá: "My čtyři jsme ale správná pětka!"
Pozor na návštěvníky...jsou z jiný doby!
Nevyznám se v:PC-tuningu,Hardwaru
Zdání klame jsem mužského pohlaví
http://myhry.cz.tl
Šli dva, a ten třetí povídá: "My čtyři jsme ale správná pětka!"
Pozor na návštěvníky...jsou z jiný doby!
-
- Uživatel
Tož díky velkému počtu rad se mi podařilo problém odstranit. Stačilo přeinstalovat patch 1.7, upgradovat punkbuster a nyní můžu začít čelit blbým kidům mojí ženské ohledně neustálého hraní. Rozvod to jistí
hele nevis jak muzu hrat cod 1 multiplayer me to na pise ze mam no valit cd-key napisu cd-key a stejne to nejde
ja se chci zeptat me nejde cod1 multiplayer ja kdyz to zapnu tak se mi napise ze mam no-valid cd-key kdy ho napisu tak to stejne nejde
- Sedlo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
a máš originálku nebo si si ten klíč našel někde na netu?
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E
Phone: N900 Maemo 5
NTB: Asus F3E
Phone: N900 Maemo 5
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
řešení je reinstall a budeš si muset vybrat jestli chceš hrát single nebo multi a to tak že až hru odinstall a znova install tak co spustíš první tak to budeš moci hrát
-
- Uživatel
nazdar já bych se chtěl zeptat jestli tu někdo nemá zkušenosti s cod 4 MP,vždy když ho přes GP spustím napíše mi to "iw3mp přestal pracovat" nevíte pls někdo co s tím stalo se mi to už po druhé a nevím jak to zprovoznit pište pouze na faredust@seznam.cz
předem díky a za radu ke zprovoznění pomůžu s čímkoliv....
předem díky a za radu ke zprovoznění pomůžu s čímkoliv....
skus nainstalovat všechny patche od verze 1.1 - 1.7 a pak ešte punkbasterAnonymous2 píše:jde mi připojit se na na jediný server 87.106.210.231:28960 u ostatníh se to buď nepřipojí, nebo častěji při připojování spadne celé cod4 a zůstane mi jen na liště napsáno error. mám neoriginal hru, používám patch 1.7. nevim co s tim. Když tak tu je můj meil petr.hracki@seznam.cz díky moc
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jak vidíš tak tohle je už vyřešeno!Napsal tam přeci že už to vyřešil,že přeinstaloval patch 1.7!smola píše:skus nainstalovat všechny patche od verze 1.1 - 1.7 a pak ešte punkbasterAnonymous2 píše:jde mi připojit se na na jediný server 87.106.210.231:28960 u ostatníh se to buď nepřipojí, nebo častěji při připojování spadne celé cod4 a zůstane mi jen na liště napsáno error. mám neoriginal hru, používám patch 1.7. nevim co s tim. Když tak tu je můj meil petr.hracki@seznam.cz díky moc
Čau lidi chci se zeptat jak mám publikovat svůj server,aby tam mohli lidi ??? Já udělám server dám tam typ Internet,ale nikdo se nepřipojí jen táta,protože máme propojené PC :-(,jak na to ??? Aby se připojili i další hráči ???
Poraďte : nejede mi COD 4 mp - mám nelegální verzi ale CD key mám originální. Vždy dám MP azobzazí se chyba - zapněte si PBR ale já si ho zapnu. Potom hru spustím znova a zase . zapněte ....... . Co s tím!!!
-
- Uživatel
helpp nevim jak zpustit multak mam nastaveny bez hesla neplne neprázdbé najde jich to jen pár a pustim načítaji se čísla vjětšinou do 3 potom to de do menu a napíše že klíč je již používán abich počkal počkam a znova to samí.napištemi co s tym an eimal :filiphusak36158@seznam.cz
-
- Uživatel
ja bzch se chtěl zeptat jestli má někdo cd klíč CALL OF DUTY 1 MULTIPLAJER
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Máš Patch 1.6 a 1.7?Pokud ne stáhni si je!Anonymous píše:Poraďte : nejede mi COD 4 mp - mám nelegální verzi ale CD key mám originální. Vždy dám MP azobzazí se chyba - zapněte si PBR ale já si ho zapnu. Potom hru spustím znova a zase . zapněte ....... . Co s tím!!!
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Zřejmě to bude patchema! Si myslím! :)Nebo potřebuješ crack.Návštěvník píše:helpp nevim jak zpustit multak mam nastaveny bez hesla neplne neprázdbé najde jich to jen pár a pustim načítaji se čísla vjětšinou do 3 potom to de do menu a napíše že klíč je již používán abich počkal počkam a znova to samí.napištemi co s tym an eimal :filiphusak36158@seznam.cz
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ano já mám CD-KEY na CoD1,ale nenapíšu ti ho sem ptž nvm jestli to není porušování pravidel totiž můžeš ho sehnat na originální verzi. Ja bych ti ho klidně napsal,ale jedině by s tím musel souhlasit Admin nebo Moderátor,že ti ho můžu napsat.plukovník píše:ja bzch se chtěl zeptat jestli má někdo cd klíč CALL OF DUTY 1 MULTIPLAJER
A ještě když MP se píše MULTIPLAYER ne "MULTIPLAJER"!!!
-
- Uživatel
tak se zeptej pr....
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Co pěkného mělo být to pr....???plukovník píše:tak se zeptej pr....
-
- Uživatel