Call of Duty multiplayer problem
Moderátor: Moderátoři
Re: Call of Duty multiplayer problem
ahoj nezahral by někdo CoD 1 multiplayer? jestli jo tak napiště na holik80@seznam.cz dík
Ahoj,kdyz spustim hru,hlasi mi to,ze dosle k chybe pri cteni dat statistiky a ze data byla smazana. Prosim,poradte mi nekdo!
-
- Uživatel
twl ty dobře ojebáváš, ta esemeska,kterou sem ani neposílal, protože vim, že ti pošlu kredit na tvůj ůčet na uložtoAnonymous píše:Ja nwm ja hraju na streemu a kamoš mi poradil stranku kde ti za sms 15kč creditu pošlou original cd key zatim to jde jen u par her ale mě to jde
100%
9033399 ulozto 1193795
Lidi já když zapnu CoD4 MP tak mi to napíše Vstupní bod procedury "_RIB_provider_library_handle@0 se nepodařilo v dynamicky propojované knihovně mss32.dll nalézt." po odklikání ok se to spustí ale po pěti vteřinách to spadne a v liště je ERROR ale na obrazovce žádný není to "_RIB_provider_library_handle@0 se nepodařilo v dynamicky propojované knihovně mss32.dll nalézt." mi píše i v singlu ale ten zapnout de
hele jak se leze do toho bunkru u stropu v kuchyni v mulltaku.
chcesl bych se zeptal mam hru cod 4 mam ji cracklou mam mp sp crack no cd crack ale kdyz dam join game tak tam nejsou zobrazeni servery co s tim???
Pls možem sa opytat ? mam CoD 4 MultiPlayer mam nainstalovany Patch 1.7 a ked sa idem pripojit na server tak mi to nejde..
Bud na liste ostane okienko error alebo ked sa pripajam nabehne Key Code is USE..Server is timed out,, a nejde mi propojit ani na jeden server pls nevedeli by ste mi poradit ?dik...
Bud na liste ostane okienko error alebo ked sa pripajam nabehne Key Code is USE..Server is timed out,, a nejde mi propojit ani na jeden server pls nevedeli by ste mi poradit ?dik...
cau prosim mas ten originalni cd key na COD 1 ? pls moooc
dyt ti ho posílal ten jak sis snim o tom psal prosím pošli
Jestli chceš originální cd key stačí když napíšeš sms ve tvaru GP 884995 na číslo 900 09 99 vzápětí ti příjde sms s cd klíčem.Cena sms je 10 kč sám jsem to zkoušel je to funkční