Dmnce
Moderátoři: Zdenek, Pockmat, ladarozan, Moderátoři
Dmnce
Stáhnul jsem si program, který změní Xp do Visty (vzhled), po ukončení instalace a restartu mi po přihlášeí Win napsal chybovou hlášku něco o Explorer.exe a mě nezbývá nic jiného, než vypnout PC. Je zajímavé, že právě píšu z toho kompu. Jak? V chybové hlášce bylo nějaké prohlášení a tak jsem na to kliknul a vyjela mi Opera Asi si koupím mechaniku a reinstaluju Win, ale mám pro Vás ponaučení: Nestahujte nic, co je byť jen trochu nedůvěryhodné a co nutně nepotřebujete
Lidi, neberte drogy... nikdy nikomu neberte drogy...
Dmnce Forever! Baf World of Warcraft - Sylvanas Official Character
- Sedlo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
De o to jak to nainstaluješ. Já mám na svým kompu Flaykit OSX, kterej mi vzhledově změní WinXP na MAC OSX. Jsem s ním velice spokojenej. Líbí se mi ta jejich animovaná lišta a hodně využívám i pravý tlačítko na horní lištu kdy se mi okno zbalí jen do ní. Uvažuju o to, že bych si na druhej komp nainstaloval MAC na pokusy ale nikde ho nemůžu free sehnat.
EDIT: A jestli ti to háže chybovou hlášku IE tak nevidím důvod proč by neměla jít Opera. Jinak skus třeba bod obnovení a nebudeš muset reinstalovat wokna.
EDIT: A jestli ti to háže chybovou hlášku IE tak nevidím důvod proč by neměla jít Opera. Jinak skus třeba bod obnovení a nebudeš muset reinstalovat wokna.
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E
Phone: N900 Maemo 5
Ne, pochopil jsi to špatně, jde o explorer.exe, což je proces (dej ctrl+alt+delete a v procesech ho tam máš) nejde o prohlížeč nejde mi jinak vůbec nic, ani lišta dole, prostě nic, dokonce ani ne ty systémové úlohy... nic
Lidi, neberte drogy... nikdy nikomu neberte drogy...
Re: Dmnce
Hm, instalovat takový typ vzhledu na XP není moc dobrý nápad. Docela slušně to vytěžuje procesor a celkový výkon PC a o kvalitě zpracování nemluvě. Pokud chceš vzhled Vist, nainstaluj si Visty nebo si stáhni theme pro XP a ne nějaký předělávky... Souhlasím tedy, neinstalovat takový "kraviny"! :!:
Význam věcí neleží ve věcech samotných, ale v našem přístupu k nim.
Být, znamená, být vnímán.
Kdo chce vědět, musí se zeptat.
Být, znamená, být vnímán.
Kdo chce vědět, musí se zeptat.
- Sedlo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to 1742: Nevím jestli to de nainstalovat i do Vist můžeš to zkusit, ale nezapomeň na bod obnovení. Jinak to z toho PC nedostaneš.
to Pockmat: Já jsem žádné výrazné spomalení PC nepocítil. je sice pravda že se mi teď startuje PC o pár sekund dýl (cca 5-10s) ale to mě nijak netíží. A využítí paměti je asi o 40MB navíc, což taký není moc, když to samí bere IE s pár záložkama. A s vytížením procesoru. Normálně když jsem měl na PC XP tak když jsem nic nedělal zátež procesoru byla 0% teď je 1%
to Pockmat: Já jsem žádné výrazné spomalení PC nepocítil. je sice pravda že se mi teď startuje PC o pár sekund dýl (cca 5-10s) ale to mě nijak netíží. A využítí paměti je asi o 40MB navíc, což taký není moc, když to samí bere IE s pár záložkama. A s vytížením procesoru. Normálně když jsem měl na PC XP tak když jsem nic nedělal zátež procesoru byla 0% teď je 1%
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
Lehke reseni... Pokud nenajede explorer.exe, staci dat Ctrl+Alt+Delete, jit na zalozku Aplikace, kliknout na Nova uloha (cimz se spusti to same jako Start-Spustit).
Pak staci zadat prikaz na zkontrolovani systemovych souboru, ten se provede, prepisou se "chybne" soubory a je to.
prikaz na kontrolu souboru
Pak staci zadat prikaz na zkontrolovani systemovych souboru, ten se provede, prepisou se "chybne" soubory a je to.
prikaz na kontrolu souboru
Kód: Vybrat vše
sfc /scannow