Co se to dějě?-Procesor dělá zvuky při vyp. pc!!!!!!
Moderátoři: PCMark, Awast, Moderátoři
- Hozny
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Co se to dějě?-Procesor dělá zvuky při vyp. pc!!!!!!
Potřebuju pomoc. Sestavil sem pc(ještě tam nejni hdd). Tak sem si řek že ho zkušebně zapojim do zdroje. Tak sem ho zapojil, zapnul zdroj, NEZAPNUL JSEM PC, na desce se rozsvítila kontrolka že je vše ok a vtom jsem si všimnul že procák dělá potichý divný zvuky . Co by to mohlo být? třeba je to při prvním zapojení normální... Dík
- Hozny
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
nikdy
Víš co...já pc totiž stavim poprvé... Ale už sem jiné několikrát vykuchal složil, přendal..atd.. Takže zhruba vim co kam patří.Nemůže to být třeba špatným zapojením? A co nejhoršího se může stát při "panenském" zapnutí pc?
- Hozny
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
ne
Ale ty to nechápeš... Já sem ten pc nikam nezapojil. jen do elektriky. A nezapnul sem ho. Skrátka pc je v elektrice a asi cpu (nebo možná zdroj) dělá zvuky no.. Toť vše!
EDIT:
No možná zdroj já nevim.. tim jak je novej tak by se to dalo omluvit..
EDIT Awast: Zbytečně necitujeme a nepíšeme hned dva příspěvky pod sebe...
EDIT:
No možná zdroj já nevim.. tim jak je novej tak by se to dalo omluvit..
EDIT Awast: Zbytečně necitujeme a nepíšeme hned dva příspěvky pod sebe...
Já to chápu... Dokážeš si představit, že vypnuté PC vyluzuje skrze procesor zvuky?? Asi těžko.... viď??!
Buď zdroj, který se dostal pod napětí nebo kondíky na desce se "nabíjejí"... ale to bude tak vše...
Buď zdroj, který se dostal pod napětí nebo kondíky na desce se "nabíjejí"... ale to bude tak vše...
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia
No, kondíků je tam přímo u patice jak napraných... je to možné... eletrolyt se prostě "zapojil" do činnosti...
Zdroj je Fortron... klidně takhle může pracovat nějaká z cívek... pokud by to přetrvalo, mohl by to být důvod jej nechat reklamovat...
Zdroj je Fortron... klidně takhle může pracovat nějaká z cívek... pokud by to přetrvalo, mohl by to být důvod jej nechat reklamovat...
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia
Pokud máš vše zapojené správně, tak to nejhorší by mohlo být, že to nebude fungovat...
Pokud máš něco blbě... tak to nebude taky fungovat, ale vyloženě pokazit by se nemělo nic...
Pokud máš něco opravdu špatně, pak to můžeš zničit... ale takový způsob už by se příčil logice.... nicméně člověk je tvor velmi vynálezavý... někdy až moc...
Složit PC dokupy není věda... všechno pasuje jenom na jedno místo a jedním jediným způsobem.... ovšem je dobré mít u sebe člověka, který už to "dělal"...
Pokud máš něco blbě... tak to nebude taky fungovat, ale vyloženě pokazit by se nemělo nic...
Pokud máš něco opravdu špatně, pak to můžeš zničit... ale takový způsob už by se příčil logice.... nicméně člověk je tvor velmi vynálezavý... někdy až moc...
Složit PC dokupy není věda... všechno pasuje jenom na jedno místo a jedním jediným způsobem.... ovšem je dobré mít u sebe člověka, který už to "dělal"...